Родинний бізнес: у столиці затримали подружжя, яке викрадало велосипеди (фото)

Поліцейські затримали дует серійних крадіїв велосипедів у Солом’янському районі Києва. Про це повідомляє місцева поліція.

Цивільне подружжя викрадало транспортні засоби, які в подальшому збували у ломбарди. Фігурантам вже повідомлено про підозру у вчиненні серії крадіжок. За скоєне їм загрожує до шести років ув’язнення.

До чергової частини Солом’янського управління поліції із заявою звернулась мешканка Київської області про те, що біля закладу харчування на вулиці Борщагівській викрали її велосипед. За вказаною адресою оперативний черговий направив слідчо-оперативну групу районного управління поліції та дільничних офіцерів поліції даної території обслуговування.

На місці події правоохоронці переглянули відео з камер спостереження та встановили двох осіб, причетних до вчинення правопорушення: чоловіка та жінку, які проживають на території району. У рамках відкритого кримінального провадження за фактом крадіжки поліцейські Солом’янського управління поліції розшукали зловмисників та доставили їх до управління поліції для з’ясування обставин події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення