Росія готує великий наступ у найближчі дні на Луганщині, - очільник ОВА Гайдай

У Луганській області сили оборони готуються до більш потужних наступів російських окупантів у найближчі три-чотири дні. Про це голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив в ефірі інформаційного телемарафону.

"Готуємося до більш потужних наступів в найближчі три-чотири дні. Вони кинуть всі зусилля, щоб прорватися в Сєвєродонецьк або в Попасну", - зазначив він.

При цьому очільник військової адміністрації висловив упевненість, що Сили оборони відіб'ють атаки російських військових.

Гайдай також повідомив, що ситуація в Попасній вже давно "дуже важка" - місто майже повністю зруйноване.

"Її цілодобово бомблять, розстрілюють з усіх видів озброєння й іноді навіть батальйонами атакують позиції наших військових", - додав він.

Крім того, він розповів, що в селі Воєводівка біля Сєвєродонецька тривають запеклі бої, і кілька разів населений пункт вже переходив до армії РФ, але потім наші війська відбивали його. Також тривають бої в селі Білогорівка біля Лисичанська. Там "ворог намагається захопити позиції для того, щоб взяти в оточення всіх військових, які знаходяться на підконтрольній території Луганської області".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення