Росія перекинула до Сирії ще шість бомбардувальників

 

Американська розвідка повідомляє про будівництво Росією військової бази в Сирії.
На авіабазу під сирійським містом Латакія прибули шість російських фронтових бомбардувальників Су-34, куди раніше були перекинуті 28 бойових літаків з Росії, повідомляє новинний авіаційний портал The Aviationist.
За відомостями сайту, що посилається на дані радарних спостережень, бомбардувальники прямували за літаком Ту-154 ВПС Росії. Авіагрупа пролетіла над Каспійським морем, Іраном та Іраком, перш ніж увійти в повітряний простір Сирії.

За даними Пентагону і західних ЗМІ, на аеродромі під Латакією продовжує створюватися російська авіабаза для надання допомоги правлячому в Сирії режиму в боротьбі проти бойовиків, у тому числі проти "Ісламської держави".

Згідно з даними американських розвідувальних супутників, на авіабазі вже розміщені десятки бойових літаків, включаючи чотири фронтові бомбардувальники Су-24, 12 штурмовиків Су-25 і 12 винищувачів-бомбардувальників Су-30, а також десятки вертольотів та інше озброєння і військова техніка.
Російська влада неодноразово зазначала, що підтримує режим Башара Асада в його боротьбі з тероризмом, але не бере участі у конфлікті.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення