Росія перекинула на Донбас зброю і готує снайперів

 СЕГОДНЯ

Бойовиків на Донбасі забезпечили крупнокаліберними снайперськими комплексами і сучасними протитанковими ракетними комплексами, а російські офіцери навчають їх. Про це повідомляє розвідка.

Військові зазначають, що поки політичне керівництво продовжує заперечувати військову присутність РФ на сході України, на окуповані території в частині "1-го АК" надійшли снайперські великокаліберні комплекси та модернізовані протитанкові ракетні комплекси.

"Після постачання, на полігонах, розташованих на тимчасово окупованій території, під керівництвом кадрових російських військовослужбовців почалися інструкторські та практичні заняття з особовим складом снайперських і протитанкових підрозділів окупаційних військ з метою оволодіння ними навичок щодо застосування зазначених зразків озброєння", – повідомили в розвідці.

Як днями повідомлялося, Росія передала бойовикам на Донбас нову зброю. Йдеться про ПТР "Штурм-С", які командування бойовиків вже охрестила як "російська відповідь" Джавелін ". Крім того, командування 8-ї загальновійськової армії ЗС РФ перейшло на постачання озброєння для потреб "1-го і 2-го АК" окупаційних військ на Донбасі за нормами постачання кадрової армії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення