Росія підтвердила затримання своїх військових на українському кордоні, які "заблукали"

 Дождь

Внутрішні війська МВС РФ підтвердили затримання двох військовослужбовців на кордоні з Україною; вони, повідомляє в п'ятницю, 27 листопада, РИА Новости, «заблукали».

Двоє військовослужбовців, стверджує відомство, заблукали, не помітивши прикордонних знаків. «Росія вживає заходів щодо повернення в країну двох військовослужбовців Внутрішніх військ, які випадково опинилися на території України», - цитує агентство повідомлення прес-служби Внутрішніх військ МВС.

27 листопада українські прикордонники затримали двох російських військовослужбовців за незаконний перетин кордону.

За повідомленням помічника голови Державної прикордонної служби України Олега Слободяна, російські військові були одягнені у військову форму з розпізнавальними знаками внутрішніх військ Росії.

У травні 2015 в Луганській області були затримані ще двоє "заблукавших" громадян Росії Олександр Александров та Євген Єрофєєв.

В Україні їх звинувачують у тероризмі та веденні агресивної війни. Александров і Єрофєєв говорили, що є військовослужбовцями російської армії. Міністерство оборони Росії стверджує, що до моменту затримання вони були звільнені з неї.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення