Росія посилила підготовку артилерії та мінометників на Донбасі, – розвідка

Російські окупанти на Донбасі заходилися підсилювати підготовку артилерійських та мінометних підрозділів своїх найманців "Л/ДНР".

Крім того, ворог постійно уточнює цілі на передових позиціях підрозділів Об’єднаних сил і вносить координати до бойових графічних документів. Про активізацію терористів стало відомо Головному управлінню розвідки, повідомляє пресслужба Міністерства оборони України

Крім того, у зведенні наголосили, що командування Збройних сил Росії продовжило інтенсивні заходи оперативної та бойової підготовки, аби підтримувати свої угруповання до застосування проти Збройних сил України на сході.

"Зокрема, у з’єднаннях і частинах першого та другого армійських корпусів проводиться комплекс заходів у рамках тижня бойової та мобілізаційної готовності. У тому числі – звірка так званого "приписного" особового складу у військових комісаріатах окупаційних адміністрацій", – сказано у повідомленні розвідників.

Нагадаємо, також Головне управління розвідки встановило, що у тимчасово окупованому Росією Кримузначно зросла присутність російських військ – більш ніж удвічі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення