Росія у якості помсти відмовляється від турецького одягу

 Дождь

Асоціація текстильників Росії відправила лист уряду, в якому просила росіян відмовитися від закупівель виробів текстильної та легкої промисловості з Туреччини. Про це йдеться в прес-релізі асоціації.

Відмовитися від закупівель порекомендували на час «розглядів інциденту з літаком Су-24». Президент асоціації Адам Ільдаров також запропонував в цей період ввести санкції на вироби текстильної та легкої промисловості з Туреччини.

На його думку, у той час як російській промисловості потрібна підтримка, а людям - робота, не варто «працевлаштовувати до трьох відсотків населення Туреччини».

Російський літак Су-24 був збитий турецькими військовими 24 листопада. Президент Туреччини сказав, що це сталося після десяти попереджень, і літак опинився в повітряному просторі Туреччини. У Міноборони РФ це спростовують. Літак знаходився на території Сирії, стверджують в Росії.

В результаті падіння загинув один пілот, іншого вдалося врятувати. Також загинув контрактник, який знаходився у вертольоті Мі-8. Вертоліт вилетів рятувати Су-24, проте був підбитий на території Сирії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення