«Росія, вставай!»: скандальна пісня, яка лунала навпроти Запорізької ОДА, обурила українців

У Запоріжжі на катку несподівано пролунала пісня «Россия, вставай, на дворе Новый год!». Про це повідомив у Facebook користувач Анатолій Демченко, пише Форпост.

«І саме пік історії чому пишу цей пост. Пролунала вона, саме та пісня з таким текстом : “Россия вставай на дворе новый год”. (Далі лунали назви міст росії, під клубний ритм). Чорт забирай, дійсно, в центрі Запоріжжя, в справжньому козацькому краї на 6 році війни лунає таке шмаття. Я авжеж намагався підбігти до жіночки, котра видає ковзани, але ноги роз’їжджаються і приповз коли пісня завершилася (дослівно, прим. авторки)», – написав він..

Інформація сенсаційна зважаючи, що Україна сьомий рік протистоїть Росії, яка окупувала частину наших територій.

За коментарем звернулися до директора фірми «Полюс-Айс», яка залила каток, пана Євгенія:

«Такого не може бути, принаймні, мені не відомо. Якби я дізнався про такий факт – негайно б звільнив людину, яка допустила це. Ми патріотично налаштовані, співпрацюємо з ветеранами АТО, на різдвяні свята у нас каталися безкоштовно дітки військових, які загинули на війні. Тому про жодні призиви не може йти мови. Через конкурентів нам нелегко, із самого початку були скандали».

Зазначив, що у нього є записи, де можна перевірити закиди. Якщо таке й трапилося – випадково, адже іноді транслюють музику з ютуба. «Ще раз наголошую, що навмисне про Росію ніхто б музику не ставив. Перевірю записи, хочу все перевірити», – додав він.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення