Росіяни готують провокації і завозять "журналістів" - розвідка

РФ активізувала інформаційну кампанію зі звинувачення України в порушенні Мінських домовленостей. Для зйомок пропагандистських відеороликів про обстановку на Донбасі вдвічі збільшено кількість спеціальних груп російських “журналістів”, до складу яких залучені офіцери Центру інформаційного протиборства (Новочеркаськ) ЗС РФ. Про це йдеться на сторінці у Фейсбук Головного управління розвідки МОУ

"Суттєві втрати російських окупаційних військ спричинили переповнення лікувальних закладів Донецька, які переведено на посилений режим роботи. З метою організації медичного забезпечення військовослужбовців адміністрацією введено обмеження у наданні медичної допомоги цивільному населенню.

У підрозділах 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, через відсутність належного медичного забезпечення, спостерігається різке загострення санітарно-епідеміологічної ситуації. Відмічається збільшення кількості захворювань військовослужбовців у 100 окремій мотострілецькій бригаді (Донецьк) 1 АК ЗС РФ, які медичним персоналом діагностуються як “кишковий грип”.

Погіршення морально-психологічного стану військовослужбовців 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ призводить до зростання кількості випадків суїциду",-йдеться у повідомленні

За інформацією розвідки, 5 лютого ц.р. у н.п.Хрустальний повісився військовослужбовець 7 окремої мотострілецької бригади – Нарджигитов Шакур Куземкинович, 1963 р.н.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення