Росіяни продовжують обстрілювати Луганщину: влучили у лікарню, багато загиблих та поранених (фото)

Російські військові обстріляли Сєвєродонецьк, Гірське, Золоте, Рубіжне, Лисичанськ та інші населені пункти Луганської області.

У Сєвєродонецьку російські військові влучили у лікарню, завдали ударів по Попаснянщині. Загалом в результаті обстрілів Луганщини загинули десятеро осіб, та ще трьох поранено. За словами голови Луганської ОВА Сергія Гайдая, серед поранених - жителі Гірського, Золотого та Борівського.

"Зранку вогонь артилерії ворог знов спрямував на Сєвєродонецьку міську багатопрофільну лікарню, де тепер пошкоджено ще два корпуси. Зафіксоване влучання в будівлю Сєвєродонецького науково-виробничого об’єднання "Імпульс", відомого своїми розробками на увесь світ. Також в Сєвєродонецьку зруйновані магазин будівельних матеріалів та чотири багатоповерхівки. Ще чотири будинки – в Рубіжному, два – в Лисичанську", - повідомив Гайдай.

Голова ОВА також повідомив про два авіаційні удари по селах Попаснянської громади, у результаті яких руйнувань зазнали три будинки у Врубівці, чотири – у Комишувасі, по два – у Новозванівці та Троїцькому, три – у Тошківці Гірської громади.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення