Росіяни завдали по Харкову масованого удару: відео пекельного обстрілу та наслідки

Уночі ворог масовано обстріляв Харків, троє людей зазнали поранень. Про це у своєму Telegram повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Цієї ночі ворог, попередньо з систем залпового вогню, здійснив масований обстріл Шевченківського, Індустріального та Салтівського районів Харкова. Під ударом опинилися житлові будинки, магазини, ринок, в багатьох будинках пошкоджено шибки, постраждало приміщення закладу освіти, дитячі майданчики. Піротехніки також вилучили снаряди, які не розірвались", - зазначив він.

Внаслідок обстрілу з пораненнями госпіталізовані двох чоловіків 26 та 38 років та жінку 46 років, всі вони перебували на вулиці.

"Стан одного з чоловіків стабільно тяжкий, він перебуває у реанімації. Інші поранені - в стані середньої тяжкості", - додав голова ОВА.

У мережі з’явились відео пекельного обстрілу Харкова та його наслідків.

Синєгубов також зазначив, що минулої ночі ворог обстріляв Чугуїв.

"3 ракети влучили по відкритій території приватного домоволодіння, 1 ракета впала поряд. Постраждалих немає", - додав він.

За словами Синєгубова, загалом протягом доби ворог обстрілював населені пункти Харківського, Ізюмського, Богодухівського та Чугуївського районів області. За даними обласного центру екстреної медичної допомоги, викликів щодо постраждалих з цих районів не надходило.

Нагадаємо, 3 серпня пізно ввечері мер Харкова Ігор Терехов повідомив про артобстріл трьох районів міста – Індустріального, Шевченківського та Салтівського. Трохи пізніше він додав, що російські окупанти завдали ударів по Шевченківському та Індустріальному районах. На місця виїхали бригади екстреної медичної допомоги.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення