Росіянин напав на курорті: з'ясувалася доля жорстоко побитого українця

 Обозреватель

Українця Андрія Сову, якого жорстоко побив у Туреччині росіянин через програш збірної Росії з футболу, завтра, 14 липня, літаком доправлять з Анталії у Запоріжжя.

Перевезенням потерпілого займається страхова компанія "Укрфінстрах" та їхній молдавський партнер компанія "Новоасістан".

"Ми прийняли рішення не залишати в біді нашого громадянина. Відправили в лікарню всі гарантійні листи про те, що ми оплатимо усі витрати на його лікування", - сказали в Укрфінстраху.

Дружина Андрія Сови, Світлана, сказала, що з нею вже зв'язалися з "Новоасістан". Єдине, потрібно вирішити питання із зустріччю потерпілого в аеропорту Запоріжжя, і подальшим його транспортуванням до лікарні. На жаль, Андрій Сова все так само перебуває у критичному стані, він не приходив до тями з 7 липня.

За словами начальника управління консульської діяльності МЗС України Василя Кирилича, росіянину, який побив Андрія Сову, суд у Туреччині заборонив залишати їхню країну і присудив штраф. Правда, штраф він вже сплатив. Що буде з ним далі, знову ж таки вирішить турецький суд.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення