Росіянин зарізав і закопав дочок за непристойну поведінку

 Interfax

Житель дагестанського села Каранайаул зізнався у вбивстві двох дочок, одна з яких не досягла повноліття. Про це в середу, 23 березня, повідомляється на сайті республіканського слідчого управління СКР.

Злочин було скоєно у грудні минулого року. Відомо про нього стало після того, як в правоохоронні органи надійшла інформація про тривалу відсутность дівчат за місцем проживання. Слідством було встановлено, що 49-річний чоловік завдав дочкам множинні ножові поранення, від яких вони померли на місці, а після закопав їх тіла на горі, розташованій на околиці села. На це він пішов "у ході виниклих особистих неприязних відносин", зазначили у відомстві.

У той же час джерело «Інтерфаксу» в поліції повідомило, що приводом для вбивства стала "непристойна" поведінка дівчат. Зокрема, вони, на думку батька, надто пізно поверталися додому з вечірніх прогулянок. Відносно чоловіка порушено кримінальну справу за пунктом «а» частини 2 статті 105 КК РФ («Вбивство двох або більше осіб»), вирішується питання про обрання запобіжного заходу для нього.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення