Російська влада висловила співчуття родині терориста Гіві

 ТАСС

Владислав Сурков, який є помічником російського президента, виступив зі словами співчуття родині загиблого ватажка бандитського формування «Сомалі» Михайла Толстих, більш відомого, як Гіві.

«Хочу висловити глибоке співчуття членам родини та близьким», - заявив високопоставлений чиновник. Як відомо, напередодні вранці, поруч з Оперним театром Донецьку, відбулася церемонія прощання з загиблим Гіві. У всіх районах міста влада виставила плакати з фотозображенням вбитого бойовика.

Участь у церемонії поховання Гіві також взяв самопроголошений глава «ДНР» Олександр Захарченко. Він заявив: «Наша республіка зазнала насправді великої втрати. Вічна слава Михайлу Толстих, який буде вважатися Героєм Донбасу», - сказав лідер донецьких бойовиків.

Тим часом, видання «Сегодня» повідомило, що мешканців окупованих Донецька та Макіївки на церемонію поховання лідера бандформування «Сомалі» Гіві відправляли у примусовому порядку Зокрема, навчальні заклали міст отримали відповідне розпорядження, яким передбачалася участь певної кількості людей в похоронах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення