Російські найманці готуються до захоплення нових територій на Донбасі - Тимчук

 Обозреватель

Терористи "ДНР" підсилюють позиції у районі Жобуньків і донецького аеропорту, що може свідчити про підготовку захоплення частини сірої зони на південь від Пісків.

Про це повідомив координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

"Зокрема, на північ від Октябрського (за вул.Стратонавтов), у районі Веселого зазначалося пересування мотострілецького підрозділу окупантів на ББМ (6 од. МТ-ЛБ і 3 од. БМП-2), пізніше в тому ж напрямку - трьох напівпричепів "Уралів" з живою силою і боєприпасами та автокунга з ДЕС на причепі", - зазначив Тимчук.

За його словами, по трасі Сніжне - Донецьк вже протягом п'яти діб триває активний рух бронетехніки, зокрема важкої, і автотранспорту противника в обох напрямках.

"Фіксувалося перевезення не менше в цілому двох десятків танків (трейлерами) в сторону Тореза, а на Донецьк (в зворотному напрямку), тільки за 30.09 пройшло не менше 30 одиниць автотранспорту (в основному тентовані вантажівки). Мережа групи ІО пов'язує дані перекидання з великими навчаннями танкових формувань супротивника в районі Тернового, проте ситуація вимагає подальшого ретельного вивчення", - розповів Тимчук.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення