Російські обстріли в Сирії: 30 загиблих, десятки поранених, зруйнований хлібзавод

 Громадське.ТВ

Міжнародні інформагентства повідомляють про посилення бомбардувань на півночі Сирії, поблизу Туреччини. Ймовірно, що удари по наземних цілях наносили російські льотчики

Визначаючи число жертв і приналежність літаків, агентства «Рейтер» і «Ассошиейтед Прес» цитують сирійську опозицію і учасників рятувальної операції. Російське міноборони ніяких повідомлень про бомбардування в неділю не розміщувало, і повідомлення агенств не коментувало.

Як пише «Рейтер», не менш 30 людей загинули в місті Ариха на півночі країни. Під час обстрілу, був розбомблений гараж великовантажних автомобілів, які використовувалися для доставки гуманітарних вантажів у неконтрольовані Дамаском регіони країни.

Посилаючись на сирійців в непідконтрольних Дамаску північних районах країни, «Рейтер» пише про посилення обстрілу з моменту, коли турецькі винищувачі знищили російський Су-24, після того, як він порушив повітряне простір Туреччини.

На сторінці в «Фейсбуці» Ariha Today розміщено відео похорону ителей Арихи, загиблих від бомбардування:

Турецький Фонд гуманітарної допомоги (IHH) повідомив у своєму твіттері, що в місті Саракиб російським авіаударом знищений хлібокомбінат, який постачав хлібом 45 тисяч переселенців із зруйнованих війною регіонів Сирії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення