Російські пранкери розіграли конгресвумен США, згадавши про Зеленського (відео)

Російські пранкери Володимир Кузнєцов (Вован) і Олексій Столяров (Лексус) запустили на своєму YouTube-каналі міжнародний Пранк-проект Stars Save The Earth («Зірки рятують Землю»), присвячений головним міжнародним проблемам сучасного суспільства. У першому випуску вони розіграли в ході телефонної розмови американську конгресвумен Максін Уотерс.

Пранкери подзвонили політику і представилися екоактивісткою Гретою Тунберг і її батьком Сванте. В ході бесіди вони поскаржилися Уотерс на екологічну катастрофу на неіснуючому острові Чунга-Чанга. Конгресвумен пообіцяла зробити все для його порятунку.

При цьому політик висловила захоплення у зв'язку з дзвінком відомої екоактивістки і підкреслила, що Тунберг гідна Нобелівської премії.

Крім іншого, у відео згадуються американський та український президенти Дональд Трамп та Володимир Зеленський. Уявна Грета Тунберг каже, що бачилась із Трампом в будівлі ООН у вересні 2019 року і попросила його підписати Паризьку кліматичну угоду. На це, каже екоактивістка, він відповів:

«Слухай мене уважно, маленька дівчинко. Ти ніколи не досягнеш своєї мети, як і ті дурні з Конгресу, які намагаються звинуватити мене. Знаєш, я скажу тобі правду. Я дійсно хотів натиснути на українського президента, щоб він віддав під суд мого конкурента. І він піде під суд разом з вашою зграєю екологів і демократів. У мене вже готові для вас окремі клітки».

У жовтні повідомлялося, що Вован і Лексус розіграли американського сенатора Ліндсі Грема. У бесіді з пранкерами, яка відбулася ще в серпні, Грем висловив думку, відмінну від тієї, яку до цього висловлював в сенаті. Якщо зазвичай законодавець виступав за введення санкцій проти Туреччини і за військову операцію на північному сході Сирії, спрямовану головним чином проти курдських формувань, то в розмові з нібито турецьким міністром він назвав Робочу партію Курдистану великою проблемою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення