Російські війська підігнали танки та "Гради" до адмінмежі з Кримом - Ківа

 5 канал

Про це "5 каналу" повідомив керівник підрозділу з протидії наркозлочинності Нацполіції Ілля Ківа.

Це зробили, коли на Чаплинці підірвали електроопори. Відповідно, українська сторона посилила патрулювання на всіх трьох напрямках. Без світла у Криму понад 1,5 млн людей. Про таку кількість заявляють у так званому міністерстві енергетики окупаційної влади.

"Активізувалися російські війська, під'їхали в районі Джанкою танки. Виставилися на своїх позиціях. Точно так само була висаджена десантна бригада.

У районі Чаплинки підведені реактивні системи "Град". Тому ситуація в цьому районі залишається досить складною. Там знаходяться також і наші сили. Ми за цей час досить щільно окопалися, тому у нас є можливість, і ми готові до протистояння і будь-якого розвитку подій", - зазначив Ківа.

У Криму виникли перебої з водопостачанням та опаленням, не працюють мережеві супермаркети, вишикувалися черги до автозаправок й банкоматів, що працюють від генераторів. Закриті дитячі садки, не працюватимуть сьогодні навчальні заклади. На півострові понеділок оголосили вихідним. Триває режим надзвичайної ситуації.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення