Російський депутат "помстився" США за санкції, розтоптав iPad: мережу підірвало відео

 Апостроф

Депутат муніципалітету Ярославля Дмитро Петровський показово розтоптав свій iPad американської корпорації Apple нібито протестуючи через введені США санкції проти Росії.

Відповідний відеоролик був опублікований в мережі.

На ролику відображено, як політик стрибає на планшеті Apple застарілої моделі.

"А ти розтоптав свій iPhone? Або iPad? В нашій країні планується заборона на американські товари, ми - депутати - повинні показати приклад, - написав він, а також закликав високопосадовців РФ приєднатися до його "флешмобу". - Ось я зробив - хочу подивитися на [прем'єр-міністра Дмитра] Медведєва і [спікера Держдуми В'ячеслава] Володіна, які розчавлюють американську продукцію, що їм належить, - інакше не чесно".

У мережі яро розкритикували Петровського через його вчинок.

"Скоро слово "депутат" буде лайливим", "Еректильна функція закорочена з центром істеричної ненависті", "Не за свої ж куплений думаю, а за гроші платників податків. Думаю, ще куплять", "А діти в притулках до сих пір не знають що таке планшет", "До речі, черевички і брючки невже російські?", "Мракобісся на россіюшке давно стало нормою", "Коли забув пароль для входу... з'явився депутатський спосіб обійти захист", "А чому депутат в шортах, колготках і жіночому взутті?", "Я здається зрозумів, це була стара модель, нею можна пожертвувати, заради покупки нової", - написали користувачі соцмереж.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення