Російський генерал злякався останків своїх солдат під Авдіївкою

 Facebook

Після низки масштабних обстрілів під Авдіївкою Донецької області українські військові дали відсіч проросійським бойовикам. Контратака ЗСУ злякала російського генерала-спостерігача Мурадова. Про це повідомив колишній співробітник СБУ, а нині волонтер і один із засновників сайту "Миротворець" Роман Зайцев.

Зайцев розповів, що ЗСУ довго терпіли й замовчували численні обстріли, котрі лунали в їх бік. На це закривали очі навіть спостерігачі. Однак, після збройної відповіді, до Авдіївки терміново приїхав російський генерал Мурадов, котрий почав волати про порушення перемир'я з боку українських вояків.

"Треба було бачити пику російського генерала-спостерігача Мурадова, який побачив у бінокль наслідки нічної вилазки російської ДРГ. Смажене м'ясо, кишки на гілках кущів, фарш і т.п. А в бінокль він дивився тому, що злякався вийти в поле до своїх трупів. Злякався, що підстрілять свої ж", - зазначив Зайцев.

Зайцев розповів, що російський генерал був розгніваний й не приховував своєї люті. Однак швидко припинив агресивні випади стосовно бійців ЗСУ, оскільки зрозумів, що і йому може дістатися.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення