Російський політик "врубав" правду про Донбас на пропагандистському каналі (відео)

 Канал 24

Російський політик, президент Загальноросійського громадського руху "Союз Правих Сил" Леонід Гозман в ефірі пропагандистського телеканалу Росії звинуватив усіх росіян у відповідальності за конфлікт на Донбасі.

Відповідне відео опубліковано YouTube.

Я вважаю, що на вас, на мені, як на громадянах нашої країни, лежить відповідальність за той жах, який на Донбасі зараз відбувається. Ця війна жахлива, вона не могла б тривати більше дня, якби ми не підтримували зброєю, грошима, людьми ось цих так званих лідерів цих "республік",– заявив Гозман.

Він зазначив, що ватажки бойовиків є типовими представниками криміналітету.

"Якщо один з лідерів "ДНР", пан Пушилін Денис Володимирович, до того, як боротися за свободу Донбасу, був регіональним менеджером МММ. Всі пам'ятають, що таке МММ? І тепер він бореться за свободу Донбасу. Я не вірю цим людям", – сказав російський політик.

Ким був Захарченко до війни? Курми торгував, у нього було два кіоски,– додав Гозман.

Він наголосив, що якби Росія не підтримувала цих людей – війна б там швидко закінчилася.

"І вона б закінчилася зовсім не геноцидом, це все нісенітниця собача", – заявив політик, навівши як приклад Слов'янськ, "який довгий час обороняв наш злочинець Стрєлков-Гіркін, громадянин Російської Федерації, якогось дідька на території іншої країни".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення