Російську армію підняли по тривозі

У трьох військових округах Росії, на Північному флоті, в командуваннях Повітряно-десантних і повітряно-космічних військ оголошена раптова перевірка боєготовності, повідомив міністр оборони РФ Шойгу Про це повідомляє Газета. ru

Сьогодні у відповідності з рішенням Верховного головнокомандувача Збройними силами РФ розпочата чергова раптова перевірка. Війська Південного, Західного і Центрального військових округів, Північного флоту, Головного командування Повітряно-космічних сил, командування Повітряно-десантних військ наводяться в бойову готовність", - розповів міністр на нараді з керівним складом Збройних сил РФ.

Тренуватися будуть не тільки війська, але й органи територіальної оборони - їм належить отмобілізувати органи військового управління. Федеральні і регіональні відомства відпрацюють питання взаємодії та міжвідомчого планування, виконання мобілізаційних завдань промисловими підприємствами.

Оцінювати дії військ і цивільних установ стануть дві робочі групи Генштабу. Перша візьме на себе контроль над військовими округами, ВДВ і військово-транспортною авіацією. Друга перевірить якість мобілізаційного розгортання. Перевірка триватиме до 31 серпня.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення