Росію "атакували" повії: екс-силовик розповів, що почалося з початком війни на Донбасі

 СЕГОДНЯ

Після початку війни Росії з Україною з окупованих територій Донбасу в Ростовську область пішов потік місцевого криміналу і повій.

Про це розповів в інтерв'ю "Новой газете" один з високопоставлених силовиків Ростовської області, який вийшов нещодавно у відставку.

За його словами, коли в Донецькій і Луганській областях з'явилися т.зв. "ДНР" і "ЛНР", почався переділ сфери впливу: колишніх "злодіїв у законі" тіснили нові, пішов переділ, і ніхто зі старою гвардією не церемонилвся – шахраї, наркоторговці, злодії рятувалися, кинувшись до Ростовської області. Екс-правоохоронець зазначив, що слідом втікали і повії.

"В результаті в наших містах почалося небачене. Таганрозькі, ростовські дівчата завили від конкуренції і благали зупинити демпінг українок. Дружини поліцейських обривали чоловікам трубки під час чергувань і не відпускали ні на які риболовлі. Кілька місяців творився повний бардак, хоча було ясно, що це тимчасово – наша область розглядалася серед таких "біженців" тільки як перевалочний пункт. А коли стало ясно, що конфлікт на Донбасі надовго, і дівчатка, і злодії рушили далі, в центр Росії", – розповів він.

Колишній російський силовик наголосив, що і Янукович більше не живе в Ростовській області, а перебрався до Москви.

Нагадаємо, днями громадянин Білорусі Костянтин Фофанов розповідав, аяк воював на стороні "ЛНР" на Донбасі. Екс-бойовик розповів історію, як потрапив на Донбас, і що йому там вдалося зустрітися з Плотницьким і бразильським найманцем Лусваргі.

Як повідомлялося ще в травні, Росія перекрила для бойовиків кордон. Українська розвідка повідомляла, що росіяни почали зміцнювати пропускні пункти на українсько-російському кордоні. Росія намагається не допустити масового виїзду з окупованих нею територій Донбасу бойовиків і російських найманців, щоб уникнути відтоку мобілізаційного ресурсу. В основному це стосується осіб призивного віку і тих, хто брав участь у бойових діях в складі російських окупаційних військ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення