Розбійний напад з викраденням людини стався на Запоріжжі

 УНН

У місті Мелітополь Запорізької області вчора невідомі в масках та зі зброєю викрали людину, а потім проникли в його оселю, забравши з сейфу велику суму грошей. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції України в Запорізькій області.

Піздно ввечері у неділю, невідомі силоміць посадили місцевого підприємця до машини та вивезли його у безлюдне місце. Там вони відібрали в нього ключі від квартири та залишили його. Місцеві ЗМІ повідомляють, що чоловіка закопали у землю, залишивши лише голову.

Потім зловмисники самостійно зайшли до квартири викраденого підприємця. Там на той час знаходилась дружина підприємця. Як вона повідомила поліції, двоє чоловіків в масках та з предметами, схожими на автомати, зв’язали її, забрали з сейфу велику суму грошей та зникли.

Слідчим Мелітопольського відділу ГУНП відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальні провадження за ознаками ч.4 ст.187 КК України (розбій) та ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Вживаються вичерпні заходи для встановлення осіб зловмисників та їх затримання. Хід досудового розслідування узято на контроль керівництвом ГУНП в області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення