Розборки в "ДНР": в комендатурі забили до смерті бойовика, товариші по службі погрожують помстою

 СЕГОДНЯ

На Донбасі тривають конфлікти між бойовиками "армії Л/ДНР", які належать до різних з'єднань і частин 1-го (Донецьк) і 2-го (Луганськ) "армійських корпусів".

Про це з посиланням на дані Головного управління розвідки повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Так, наприклад, в окупованій бойовиками Ясинуватій представники місцевої "військової комендатури" під час допиту завдали важких побоїв затриманому військовослужбовцю 11-го окремого механізованого полку (Донецьк) 1 АК, від яких той помер у приміщенні комендатури.

Російському окупаційному командуванню довелося залучити додаткові сили для недопущення переростання інциденту в збройне зіткнення між військовослужбовцями підрозділу, в якому проходив службу убитий, і представниками комендатури.

А на одній з передових позицій 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти 1 АК (Новоазовськ), в результаті конфлікту між військовослужбовцями сусідніх підрозділів сталася перестрілка.

В результаті відкриття вогню загорілася трава і виникла пожежа в місці зберігання боєприпасів. Внаслідок детонації і вибуху знищено фонд боєкомплекту одного з підрозділів і отримали поранення та важкі опіки кілька російських військовослужбовців.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення