Розкрито резонансне вбивство харківського фізика та його сина

У Харкові затримали підозрюваних у жахливому вбивстві науковця та його сина: 54-річну жінку, її 23-річного співмешканеця і його 20-річного знайомого. Про це повідомляє сайт IPress

Жінка була знайома з професором і бувала у нього вдома. Вона знала, що у квартирі можуть бути великі гроші.

План розбійного нападу передбачав, що жінка відвідає Загинайлова, а йдучи не замкне дверей. Потім хлопці мали увірватися в квартиру.

"У день скоєння злочину справа пішла не так, як було задумано. Хлопці в масках, у одного був при собі пістолет, увірвалися у квартиру, зв'язали господаря скотчем, почали бити і вимагати гроші. Під час сутички один з нальотників схопив чоловіка за шию і задушив. Коли з іншої кімнати вибіг син загиблого, знову почалася бійка, під час якої сина також зв'язали і задушили", - йдеться в повідомленні.

Злочинці забрали 8000 доларів, ноутбук і телефон, поділили все це на вулиці і розійшлися.

Чи затримано третього, незрозуміло.

Нагадаємо, тіла Геннадія Загинайлова і його сина виявили 3 жовтня в одній з квартир на вулиці Гацева в Харкові. У поліцію подзвонили, оскільки професор довго не виходив на роботу в Харківському національному університеті ім. В. Каразіна.

Геннадій Загинайлов займався фізикою плазми. Сферою його наукових інтересів зазначено також теорію гіротронів і теорію метаматеріалів, також професор викладав фізику, механіку анізотропних диспергуючих середовищ, а також електромеханічних хвиль у плазмоподібних середовищах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення