Розкрито вбивство учасниці телепрограми "Битва екстрасенсів"

На Київщині розкрито вбивство учасниці телепрограми “Битва екстрасенсів”, яке сталось три роки тому.

"Правоохоронцями Києво-Святошинського відділу поліції та працівників Києво-Святошинської місцевої прокуратури 17 липня поточного року в Києві затримано чоловіка, підозрюваного у вказаному вбивстві. На даний час встановлено, що він підробляючи таксистом, вночі 21 вересня 2016 року підвозив потерпілу. На ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків наніс їй понад 10 колотих ран в область шиї, грудей і живота та залишив тіло в чагарниках, а сам після вчинення злочину повернувся до місця свого мешкання", - йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Київської області.

За місцем постійного проживання підозрюваного виявлено та вилучено вогнепальну зброю та можливе знаряддя вчинення злочину.

Затриманому уже повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) та ч.1 ст. 263 ( незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами). Також підготовлено клопотання в суд про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

За вчинення вказаних злочинів, чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Нагадаємо, що в жовтні 2016 року в чагарниках поблизу очисних споруд комунального підприємства “Бояркаводоканал” між населеними пунктами Боярка та Білогородка Києво-Святошинського району було знайдено тіло жінки з численними ножовими пораненнями. Як встановлено під час досудового розслідування потерпілою виявилась одна із учасниць телепрограми "Битва екстрасенсів", у якої залишились сиротами троє дітей.

Тоді правоохоронними органами було розпочато досудове розслідування за фактом умисного вбивства. З цього часу тривали слідчі (розшукові) та негласні слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин вчинення вказаного злочину та осіб, які можуть бути причетними до нього.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення