Розпочався потужний штурм Соледара: просто зараз жорстокі бої, росіяни йдуть по трупах своїх же солдатів

На Донеччині російські військові розпочали штурм Соледара. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

Після невдалої спроби захопити Соледар та відступу ворог провів перегрупування, відновив втрати, перекинув додатково штурмові загони, змінив тактику і розпочав потужний штурм, зазначила заступниця Олексія Резнікова.

"Наразі ворог задіяв велику кількість штурмових груп, сформованих з найкращих резервів вагнерівців. Жорстокі бої тривають просто в ці хвилини", - повідомила Маляр.

Вона наголосила, що ворог наступає буквально по трупах своїх же солдатів, масовано застосовує артилерію, системи залпового вогню та міномети, накриваючи вогнем навіть власних бійців. Наші захисники мужньо боронять кожний метр рідної землі.

Сьогодні стало відомо, що напередодні Різдва, 6 січня, неподалік від Соледару безвісти зникли двоє іноземних волонтерів із Великої Британії віком 28 та 48 років. Про це написали на Facebook-сторінці Національної поліції України, проте згодом повідомлення приховали. Зазначається, що 6 січня о 8 годині ранку іноземні добровольці Ендрю Бегшо та Крістофер Перрі виїхали з Краматорська в Соледар, а вже наступного дня зв'язок із британцями було втрачено.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення