Розшукують свідків смертельної ДТП: на Миколаївщині легковик зіткнувся з вантажівкою (фото)

Сьогодні близько 15:03 на автодорозі Н-11 "Миколаїв - Дніпро" в районі 183 км (Новобузький район) відбулось зіткнення вантажівки Scania з напівпричепом та легкового автомобіля Toyota Corolla. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Миколаївської області.

"Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій легковика від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці. 61-річний керманич вантажівки, мешканець Херсонської області, не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть".

Усі обставини автопригоди та її причини встановлюються.

"Слідчі звертаються із проханням до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини вказаної ДТП, або мають записи з відеореєстраторів, що зафіксували зазначену автопригоду, корисні для слідства відомості повідомити за телефонами 8-063-426-16-72 або 102", - зазначили у пресслужбі.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення