Розстріл на Житомирщині: убивство пов'язують з вимаганням хабаря з боку поліції

Брат підозрюваного у розстрілі сімох людей на Житомирщині нібито заявив, що загиблі приїхали "на розбірки", за що і отрималі по кулі. Про це повідомляє канал PavlovskyNEWS.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в Фейсбуці написав про криваву трагедію на Житомирщині. У ставка села Новосільці відпочивала компанія з 9 чоловік. Один з них - орендар території.

"Близько 1 години ночі, орендар ставка, професійний мисливець, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, почав розстрілювати відвідувачів з мисливської рушниці", - написав Геращенко.

У свою чергу брат підозрюваного - Віктор - розповів свою версію подій. Його родич скаржився на вимагання з боку місцевої поліції, яка нібито вимагала гроші і рибу за оренду ставка. За словами чоловіка, вчора місцевого начальника райвідділу затримала за хабар ГБР, а ввечері до брата приїхали знайомі "добровольці", які запідозрили його в "підставі".

За інформацією родича, спочатку чоловіки дійсно випивали, однак потім стався "наїзд", який завершився загибеллю гостей. Віктор уточнює, що його брат отримав кульове поранення руки, а у загиблих пізніше знайшли в авто цілий арсенал зброї - автомат, карабін, пістолет - з яким "можна йти на передок". Родич не вірить, що до його брата йшли з мирними планами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення