Розстріл нацгвардійців у Дніпрі: убивцю в сусіднє містечко вивозила жінка, ДБР шукає свідків

Слідчі Державного бюро розслідувань шукають свідків та очевидців подій того дня, коли на "Південмаші" у Дніпрі внаслідок стрілянини загинули четверо нацгвардійців та цивільна жінка, що працювала на КПП заводу.

"Слідчі теруправління ДБР у Полтаві спільно із Національною поліцією України шукають свідків та очевидців, які бачили Артемія Рябчука, який вчинив стрілянину на Південному машинобудівному заводі у Дніпрі", - повідомили у бюро.

Слідством встановлено, що "підозрюваний після того, як втік з місця пригоди з бойовою зброєю, ходив по житлових кварталах Дніпра біля Південного машинобудівного заводу та намагався зупиняти автомобілі".

"Зупинивши один з легкових автомобілів, він наказав жінці відвести його до міста Підгородне Дніпровського району Дніпропетровської області у житлові квартали", - повідомили у ДБР.

У зв'язку з цим у бюро закликали небайдужих громадян, які бачили у вказаний період Артемія Рябчука, зв'язатись за телефоном з черговою частиною ТУ ДБР у місті Полтаві за телефоном 0800-350-352.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення