Розстріл "Небесної сотні": Янукович вразив заявою про нові докази

 Вести.UA

Екс-президент пообіцяв звернутися до міжнародних організацій та іноземних держав з вимогою провести незалежне міжнародне розслідування

Колишній президент України Віктор Янукович заявив про наявність доказів причетності Олександра Турчинова, Андрія Парубія та інших представників влади до розстрілу Майдану

"У мене вже накопичилися докази, що підтверджують провину згаданих людей у розстрілі Небесної сотні і правоохоронців на Майдані. Більш того, після мого відеодопиту 28 листопада до мене звернулися українці, які надали додаткову інформацію, що підтверджують причетність цих осіб", - заявив Янукович.

"Ми збираємося передати ряд документів українським правоохоронним органам, але ключові свідки хвилюються про свою безпеку і не готові дати свідчення українському слідству, яким зараз керують безпосередні організатори вбивств на Майдані", - сказав колишній президент.

Янукович пообіцяв звернутися до міжнародних організацій та іноземних держав з вимогою провести незалежне міжнародне розслідування трагедії на Майдані.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення