Розстріл патрульними авто в Харкові: у справі спливли несподівані деталі

У Харкові адвокат поліцейського, якого звинувачують у стрілянині по автомобілю у полі, запевняє, що водій і пасажири Subaru Forester були в стані наркотичного сп'яніння. Про це повідомив адвокат поліцейського Ярослав Смілянський

"У момент інциденту в машині порушників перебували три людини, а в лікарню компанія приїхала вчотирьох. Також вдалося з'ясувати, що в крові чоловіка, який сидів за кермом Subaru Forester і доставив пораненого в медустанову, були виявлені каннабіоїди, про що є відповідний висновок експертизи. аналогічні речовини виявили в крові інших пасажирів іномарки", – зазначив Смілянський.

У свою чергу водій Subaru Forester розповів, що він працює таксистом і перед подією знайомий попросив його забрати компанію із закладу, де ті пили алкоголь. Водій стверджує, що спиртне він не вживає і погодився допомогти компанії, щоб підзаробити.

В патрульної поліції Харківської області відзначили, що водієві Subaru загрожує штраф і позбавлення прав на рік. Матеріали справи направлені до Орджонікідзевського районного суду Харкова.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення