Розтрощило м’язи стегна: у центрі Кам’янського чоловік розстріляв перехожих

 Fakty.ua

Всього під час стрілянини у центрі Кам’янського постраждало троє людей. Кулю спіймала пенсіонерка, потім 55-річний чоловік. Загрози життю немає, проте пораненим знадобиться тривала реабілітація. Але найбільше від нестримного стрільця дістається справжній його мішені – 33-річному Євгену Найді. Чоловік – екс-АТОвець та скандально-відомий у Кам’янському громадський активіст.

У місті чоловік настільки активний, що вже встиг нажити безліч ворогів і навіть судимість. Торік, приміром, через конфлікт – побив лікаря просто на робочому місці. За що і отримав три роки умовно. А нинішній замах Євген називає привітом від місцевого наркобізнесу. Мовляв, щойно почав з ними боротись і написав публічний пост у соцмережі з конкретним прізвищем – одразу дістав кулю.

З великою крововтратою та тяжкими вогнепальними пораненнями – чоловіка рятують спочатку місцеві, а потім і обласні хірурги.

– Сотні дробинок потрапило у ногу, розтрощило м’язи, сосуди. Хлопцю провели важку операцію, – каже керівник Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко.

Після розстрілу на євроблясі зловмисник втікає до Дніпра. Там його і затримують – разом зі спільником. Хто вони і за що саме хотіли стратити ативіста – в поліції не кажуть. Їм може загрожувати довічне позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення