"Розумні зупинки" відкриють в Києві наступного тижня

 УНН

Розумні зупинки" почнуть відкривати у Києві з наступного тижня. Про це в ефірі каналу "Київ" сказав голова "Київпастранс" Сергій Майзель.

"Наступного тижня ми перші "розумні зупинки" ми почнемо встановлювати на проспекті Перемоги. Потім декілька розумних зупинок ми хочемо поставити у Деснянському районі, а також в районі Севастопольської площі", - розповів С.Майзель.

Також, за словами С.Майзеля, до кінця року на зупинках буде встановлено 30 інформаційних табло , які зкомутовані з GPS-датчиками рухомого складу громадського транспорту.

В новому Генплані Києва заплановане будівництво першого тролейбусного депо на лівому березі столиці. Про це в ефірі каналу "Київ" сказав голова "Київпастранс" Сергій Майзель.

"Основна задача - це будівництво тролейбусного депо на лівому березі. На сьогоднішній день у нас там працює вже близько 100 тролейбусів, і нам потрібно далі розвивати тролейбусну мережу - на Позняки, на Ленінградську площу. В новому Генплані передбачено будівництво нового тролейбусного і трамвайного депо на Троєщині, на перетині вулиць Закревського і Милославської. Також там передбачено будівництво депо для метрополітену", - сказав С.Майзель.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення