"Розвал неминучий": волонтер розповів про єдиний шанс для Росії

 Обозреватель

Агресія Росії проти України і решти світу може закінчитися тільки в разі знищення імперського менталітету в Росії.

Про це в інтерв'ю "Обозревателю" розповів волонтер з США, один із засновників організації United Help Ukraine, Юрій Янковський. За його словами, основна проблема Росії в тому, що вона, по суті залишається після Першої світової війни єдиною імперією в світі. Хоча сама вона цього і не визнає.

При цьому, на думку волонтера, у Росії немає нічого, крім ідеї розширення територій, і це заважає РФ стати нормальною цивілізованою країною і заважає жити всьому світу.

"Росію до розвалу завжди приводили, перш за все, якісь внутрішні процеси, а не зовнішній вплив. У нинішніх умовах роль каталізатора може зіграти розвал економіки. І він неминучий. Росія буде ізольована. Ця ізоляція вже поступово відбувається", - зазначив він.

Янковський також навів як приклад для росіян долю іракського диктатора Саддама Хусейна.

"Захопив Кувейт. Влаштував свій" Кувейт наш!". Американці дуже швидко поставили його на місце. В результаті операції "Буря в пустелі" армія Саддама була розбита. Але іракцям, на жаль, знадобилося ще цілих 10 років, щоб зрозуміти: проблема їх країни - в Саддамові. Коли вони це зрозуміли, вони усунули його від влади. а ще через три роки він був спійманий і убитий, а Ірак почав перебудовуватися. на жаль, пізно, і на жаль, з величезними втратами серед цивільного населення.

Волонтер вважає, що жителі РФ повинні розуміти: чим швидше вони знесуть режим Путіна і чим швидше відмовляться від імперської політики - тим швидше їх країна відновиться.

"І, можливо, народ Росії отримає нарешті шанс стати жити в нормальній цивілізованій країні", - підкреслив він

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення