Розвідка дізналася про самогубство російського військового в Новоазовську

У Новоазовську Донецької області загинув "командир взводу" бойовиків - військовослужбовець російської армії Борис Дехтяров, крім того, поранено трьох бойовиків. Про це повідомляє сайт Головного управління розвідки Міноборони.

Як повідомляють, на тимчасово окуповану територію прибула комісія Центру територіальних військ Південного військового округу Збройних сил РФ для перевірки підрозділів гібридної армії.

Під час перевірки "полку" терористів у Новоазовську під командуванням полковника російської армії Дмитра Бондарева (за документами прикриття - Коваленко Євген Дмитрович) вчора, 18 лютого, комвзводу окупантів "лейтенант" Борис Дехтяров вчинив самогубство.

Бойовик підірвав гранату в розташуванні підрозділу, в результаті чого загинув сам, а ще три людини отримали поранення.

Нагадаємо, 9 лютого Служба безпеки порушила справу стосовно російських офіцерів, які входять до складу Спільного центру контролю і координації питань припинення вогню (СЦКК). Наприкінці січня - на початку лютого в росіян вилучили матеріали, що свідчать про їхню співпрацю з бойовиками. Серед них - навчальні матеріали та посібники, пропагандистські матеріали, шеврони і прапори "ДНР".

Також у кількох офіцерів знайшли документи про нагородження ватажками "ДНР" за допомогу у відбитті "агресії держави України". У МЗС РФ відреагували на це і назвали підтримку бойовиків на Донбасі російськими офіцерами "спілкуванням".

Росія постійно відкидає участь своїх військовослужбовців у бойових діях на Донбасі і в підтримці бойовиків зброєю і боєприпасами, незважаючи на докази

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення