Розвідка доповідає нові і неприємні дані зі сходу України

 Канал 24

Українська розвідка доповідає,що до Горлівки прибули два ешелони із піхотою терористів. Артилерію вони не відводять, а окопують та маскують.

Три дні тому мешканці Горлівки повідомляли, що бойовики надто активізувалися. Побільшало людей із зброєю.

Загалом ситуація у зоні АТО поступово загострюється. Із самого ранку терористи обстрілюють позиції наших військових з гранатометів, крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Із 8 ранку вони п’ять разів вели вогонь по Опитному, Мар’їнці, Авдіївці та Троїцькому.

Також під вогонь потрапив населений пункт Майорськ, на якому наразі знаходиться пункт пропуску.

Люди готові годинами, а подекуди навіть днями стояти в чергах аби потрапити на підконтрольну Україні територію. Адже продуктів у так званій днр майже не лишилось, а ті що є — чи не вдвічі дорожче.

Черга з автомобілів тягнеться кілометрів 5 аж до самої Никитівки, яка вже не контрольована українськими військами. Деякі автомобілісти вимушені навіть ночувати в черзі.

Спостерігачі від ОБСЄ накопичення терористами сил чомусь не помічають. Ба більше, наш кореспондент став свідком чергової провокації із від'їздом представників місії. Та дати гідну відповідь українські воїни не можуть — забороняють мінські домовленості.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення