Розвідку бойовиків відправили до реанімації за пияцтво

В ОРДЛО бойовиків лупцюють та затримують за пияцтво. Про це повідомляє Головне управляння розвідки МОУ

"Зросла кількість випадків ухилення від участі в бойових діях військовослужбовців російських окупаційних військ, призваних з числа місцевих мешканців.

Серед військовослужбовців, що перебувають на передових позиціях, поширюються чутки щодо проведення наступальних дій сил АТО, які призводять до посилення панічних настроїв. При цьому, морально-психологічний стан особового складу залишається низьким у зв’язку з відсутністю мотивації, зневажливим ставленням з боку російських військовослужбовців, які перебувають на керівних посадах, незадовільним фінансовим та матеріальним забезпеченням, що призводить до систематичного зловживання спиртними напоями та самовільного залишення бойових позицій.

21 червня ц.р. військовослужбовці розвідувального підрозділу в стані алкогольного сп’яніння самовільно залишили передові позиції та прибули до підрозділу з метою з’ясування причин не проведення їх ротації. У результаті сутички між прибулими та добовим нарядом двоє військовослужбовців з важкими травмами відправлені до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

Комендатурою затримано військовослужбовців, які в стані алкогольного сп’яніння влаштували “армейское ралли” на військових автомобілях у місті Алчевськ",-йдеться у повідомленні

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення