Рубан прокоментував своє затримання

 Inforesist.org

Керівник Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимир Рубан розповів, як відбувалося затримання, а також повідомив, що йому заборонений в'їзд на непідконтрольні Києву території Донецької області.

За його словами, він легально перетнув лінію зіткнення через пункт пропуску.

"Мені закидають порушення проходу. Мені не можна перевозити посилки і полонених, тільки Геращенко і Тандит можуть. Я не в тому віці і не в тому статусі, щоб ходити таємними стежками. Отримали вказівку – Рубана не пускати. В обід я проїжджав, а після обіду – вже ні. Перепустка у мене річна", – Рубан.

Також він прокоментував, як проти нього діяла військова поліція.

"Приїхала військова поліція, склали протокол за мигалку, яка у мене всередині машини стоїть, в салоні – не стаціонарна. Я її включаю, коли їжджу по "ДНР", коли перевожу полонених. Побачили поламані наручники, спецзасоби – теж склали протокол", – додав Рубан.

Як сьогодні стало відомо від спікера СБУ Олени Гітлянської, силовики затримали главу центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана через перетину лінії зіткнення.

Нагадаємо, мова йде про поїздку Рубана 24 лютого разом з народним депутатом Надією Савченко в Донецьк для зустрічі з українськими військовополоненими.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення