Рвані укуси обох ніг, промежини і сідниць: 7-річну дівчинку пошматувала зграя бродячих собак (відео)

У Вуглегірську РФ 7-річну дівчинку покусали бродячі собаки. Коли приїхали відловлювати псів, "зоозахисниця" у прямому сенсі напала на дівчину, яка показала їхнє місце проживання. Про випадок повідомляють росЗМІ.

"У Сахалінській області РФ на 7-річну дівчинку напала зграя бродячих собак. Дитину врятували — перехожі відігнали собак і віднесли її додому. Першокласниця отримала рвані укуси обох ніг, промежини і сідниць - зараз її стан задовільний. Місцеві жителі розповіли, що це не перший напад у цьому районі. Батьки бояться відпускати дітей гуляти без нагляду: "Щодня, відправляючи дітей гуляти, граю в російську рулетку: покусають чи пронесе", - йдеться у повідомленні.

Прокуратура разом із комунальниками приїхали напередодні відловити небезпечних тварин. Місцева мешканка Наталія показала їм, де перебувають пси, які напали на дитину. Але їй відразу почала загрожувати "зоозахисниця". За словами Наталії, вона накинулася на неї з кулаками.

"Зачинщиця бійки регулярно підгодовує собак, навіть сьогодні. Вона робить це біля дитячих майданчиків, що лякає місцевих жителів", — розповіла постраждала, яка зазнала струсу, зазначивши, що вдалося зловити лише 13 собак, поки решту приховують місцеві "зоозахисники".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення