Саакашвілі планує повернутися в Грузію

 Interfax

Голова Одеської обласної держадміністрації Михайло Саакашвілі має намір активно включитися в парламентську передвиборну кампанію Грузії. Про це він заявив в ефірі грузинської телекомпанії "Руставі 2".

"Нехай ніхто не сумнівається, і нехай ніхто не сприймає це як погрозу - я, звичайно, маю намір прибути в Грузію й активно включитися в передвиборні процеси, і це в тих умовах, що ми багато чого робимо в Україні. Для мене це фланги однієї і тієї самої боротьби. Я маю намір продовжити боротьбу і в нас у Грузії, і тут в Україні. Я про це говорю всюди, без всякої конспірації", - сказав він.

Він підкреслив, що продовжує керувати заснованою ним партією "Єдиний національний рух".

"Ніхто не заперечує, що Національний рух - це партія, заснована мною, і в цій партії я маю своє слово. Не доводиться сумніватися, що на парламентських виборах у жовтні переможе наша партія, оскільки це партія творення. У нас з'явилися нові обличчя, які в найближчі місяці проявлять себе", - запевнив Саакашвілі.

Він також негативно висловився на адресу колишнього прем'єр-міністра Грузії, мільярдера Бідзіна Іванішвілі, назвавши того "патологічним брехуном".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення