Саакашвілі вибачився перед людьми за владу

Голова Одеської обласної державної адміністрації, екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі вибачився перед українським народом за владу, яка не вміє поводитися порядно та цивілізовано.

"Я хочу звернутися до українців. Я маю зобов'язання перед кожним із вас, я маю вибачитися за те, що, на жаль, влада, представником якої я є також, поставила вас у таку ситуацію. Я хочу вибачитися за владу, яка часто не вміє себе порядно та цивілізовано поводити, за владу, яка опошляє все і робить посміховисько із себе, а також зі своєї країни. Я говорю не за всю владу, але за дуже велику частину нашої влади, яку, зокрема, представляє і наш глава уряду. Я дійсно хочу висловити жаль, що все перетворили на бардак і цирк. Вони хочуть усе перетворити на цирк, але за цим цирком є факти, і є правда. А правда в тому, що я наступив на дуже болючу мозоль", - заявив М.Саакашвілі на брифінгу щодо результатів засідання Національної ради реформ у Києві в понеділок.

"Що я хочу відповісти прем'єр-міністрові Яценюку, який називає мене "гастролером", а його прибічники разом із ним пропонують мені втекти з країни, я з гордістю ношу цей паспорт (паспорт громадянина України - ІФ). Цей паспорт - не просто формальний документ, цей паспорт - моє зобов'язання перед українським народом, перед народом нашої країни. Я багато років свого життя провів в Україні. Я не народився в Україні, але я практично виріс в Україні - в дуже маленькому віці я сюди приїхав. Я був активним учасником обох Майданів... Що я хочу сказати як людина, яка має зобов'язання перед громадянами України: я нікуди звідси від'їжджати не збираюся і я не дам можливості їм і надалі грабувати надзвичайну, гаряче улюблену мною Україну", - додав голова Одеської ОДА.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення