Саакашвілі звинуватив Яценюка в використанні людей, які на зарплаті у Ахметова

 Facebook

На фоні в цілому позитивного висвітлення діяльності одеської команди і нашого руху у світовій пресі, олігархи і лобісти, що знаходяться у них на багатомільйонній зарплаті заметушилися. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав голова Одеської обласної державної адміністрації Микаєль Саакашвілі.

"Вчора на американському сайті «foreign policy» з'явилася стаття Адріана Каратнiтского під назвою «Аргументи проти Саакашвілі», в якій він критикує мене, наш новий рух і захищає Арсенія Яценюка. Я б не реагував на це, якби автором матеріалу не виявилася людина, яка всі минулі роки завзято захищала на заході український олігархат, Віктора Януковича і навіть проросійську Сербську республіку",- написав Саакашвілі.

За його словами, наступного разу, перед тим як псевдоінтеллектуали з різних київських видань будуть з розумним виразом обличчя обговорювати аргументи подібних «аналітиків», їм потрібно спочатку погуглити і зрозуміти з ким вони мають справу.

"І нарешті, мені дуже неприємно, що Прем'єр-міністр, що прийшов у владу на хвилі Майдану, використовує адвокатів Януковича і людей які на зарплаті у Ахметова", - підкреслив Саакашвілі

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення