Саакашвілі звинуватив Порошенко у підтримці корупційних кланів (відео)

 Inforesist.org

Голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі, який подав у відставку, заявив, що президент України Петро Порошенко особисто підтримує корупційні клани в регіоні.

За його словами, глава держави підтримує два клани в Одесі та області здають не просто корупціонерам, а ворогам України. Також він додав, що прийшли останнім часом в органи влади молоді чиновники, які почали працювати по-новому, «не отримують не лише захисту, а є абсолютно беззахисними, тому що верховна влада в Києві прямо напускає на них всяких «Пресманов» (нардеп Олександр Пресман депутатська група «Відродження» – ред.), «Гончаренко» (нардеп від фракції «Блок Порошенко Олексій Гончаренко – ред.)».

Саакашвілі заявив: «Реально в Одеській області президент особисто підтримує два клани: клан бандитський, кримінальний, з убивць 90-х Труханового (мер Одеси Геннадій Труханов – ред.) і «ізмаїльський» корупційний клан Урбанського (голова Одеської облради Анатолій Урбанський – ред.), і всю владу в області віддали цим двом і ще їх союзникам-сепаратистам з «Нашого краю» (політпартія – ред.) та Антону Кіссе (співголова «Нашого краю», нардеп групи «Відродження» – ред.)»

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення