Сайт Порошенко впав після новини про можливу відставку Яценюка

Офіційний сайт президента України Петра Порошенка працює з перебоями. У цьому переконався кореспондент Надзвичайних новин.

Проблеми із завантаженням сайту виникли після новини про те, що глава держави закликав прем'єр-міністра країни Арсенія Яценюка піти у відставку «для відновлення довіри до влади». Перші скарги користувачів почалися приблизно в 15:35 .

Раніше при спробі завантажити сторінку president.gov.ua видавалася помилка 504, в даний момент посилання відкривається, однак розділи вантажаться повільно.

16 лютого президент України Петро Порошенко закликав прем'єр-міністра країни Арсенія Яценюка піти у відставку, повідомив у Twitter прес-секретар глави держави Святослав Цеголко. Відповідну заяву Порошенка було опубліковано на сайті президента.

«Момент для часткового поновлення Кабінету міністрів упущений. Про нього надто довго говорили, і в результаті — забалакали. Тепер вже очевидно є запит на повне перезавантаження уряду», — йдеться в заяві.

За словами президента, уряд повністю втратив підтримку з боку парламентської коаліції. Разом з тим Порошенко заявив, що розпустить парламент тільки в крайньому випадку, «якого допустити не можна».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення