Сакварелідзе запросили на допит у справі про зникнення $2 млн

 Facebook

Щойно мені телефонував заступник начальника створеного нещодавно в ГПУ департаменту, який займається відверто замовними справами, в тому числі і проти моєї команди – «шановний» пан Сус. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав Давід Сакварелідзе.

"Він запросив мене в п'ятницю на допит у справі про "зникнення" 2 млн. американських доларів. Цей самий Сус кілька днів тому під загрозою пред'явлення підозр, маючи на руках дозвіл на проведення обшуків, шантажував працівників Генеральної інспекції і схиляв їх до «співпраці», щоб отримати помилкові показання, які надалі повинні були бути використані на брифінгу з метою дискредитації мене та нашої команди. Я запропонував йому прислати мені офіційне повідомлення із зазначенням інформації про виробництво, дату і час проведення допиту. Я без проблем прийду на допит і допоможу слідству, а також чітко поясню, як саме працює міжнародна технічна допомога в тому випадку, коли є довіра до державних інститутів країни. На жаль, до тих пір, поки ідеологія ГПУ буде глибоко «шокинской», бєспрєдєлу не буде кінця,"-написав Давід Сакварелідзе.

За його словами, Сус записував їх телефонну розмову, в якій Сакварелідзе дав чітко зрозуміти, що Сус замість того, щоб займатися реальною роботою, здійснює по суті кримінальні злочини, шантажуючи і тероризуючи ідеалістів, які займалися справою «діамантових прокурорів». У відповідь Сус заявив, що просто робить свою роботу.

"В цьому і полягає вся трагедія існуючої нині «прокурорської етики», яку я, як ви знаєте посмів порушити", - резюмував Давід Сакварелідзе.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення