Samsung випустила Galaxy Note 7 зі сканером сітківки ока

 Газета.UA

Компанія Samsung представила нову флагманську модель смартфона Galaxy Note 7. Флагман єдиний в світі має сканер сітківки райдужної оболонки ока.

На Galaxy Unpacked 2016 компанія представила нові функції смартфона. Зокрема виділили оновлений стилус, потужність характеристик і скляний корпус, який раніше користувачі бачили в серії Galaxy S Edge. Однак найбільшої уваги заслуговує так званий Iris Scanner.

Сканер розблокує смартпед за кілька секунд. Для цього потрібно навести рукою гаджет напроти очей. Таку технологію навряд чи вийде обійти шахраям.

Крім того, компанія акцентує увагу на інших функціях гаджета, які зводять його пошкодження і небезпеки до мінімуму. Galaxy Note 7 і його стилус не вийде легко зіпсувати водою. Захист від пилу і вологи відповідає стандартам IP68, тобто флагман може бути під водою на глибині більше 1 метра і перебувати в такому положенні 30 хвилин. Більш того, компанія демонструє використання S Pen під водою.

Galaxy Note 7 з'явиться в продажу в середині серпня. Ціна гаджета поки не повідомляється. У США за попередніми даними вартість нового флагмана буде близько $ 900.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення