Савченко назвала АТО "бардаком"

 ЕСПРЕСО.TV

Нардеп від фракції "Батьківщина" Надія Савченко пробачила бойовиків та Росію за те, що тримали її у полоні, однак вона ніколи їм не пробачить війну на сході країни. Про це жінка розповіла в ефірі програми "Про політику" з Сергієм Руденком на каналі Еспресо.TV.

"Чи навчилась пробачати я? Ви знаєте, це було важко. Справді важко. Я ще перебуваючи в російських судах говорила, що не тримаю образи на Росію та тих самих сепаратистів з Донбасу за те, що вони мене полонили і за те, що зробили зі мною. Але цієї війни на українській землі я їм не пробачу ніколи. Я навчилася пробачати і зла не тримаю. Якби я тримала зло, то збожеволіла б і згоріла з середини", - сказала Савченко.

Також нардеп від фракції "Батьківщина" зазначила, що розмови про введення воєнного стану на території України є небезпечними. За її словами, потрібно якнайшвидше вирішувати ситуацію на сході країни. "Дуже небезпечна така риторика, що треба вводити воєнний стан. Нам треба закінчувати цей бардак, який назвали АТО, як можна швидше, без будь-якої подальшої війни", - сказала вона.

Нагадаємо, 2 серпня нардеп Савченко оголосила голодування. За її словами, такі її дії мають активувати процес звільнення полонених на Донбасі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення