Савченко пропонує доручити справу звільнення полонених Оксані Марченко (відео)

 Цензор.НЕТ

Савченко хоче, щоб про звільнення українських полонених домовлялась дружина Медведчука

Нардеп («Батьківщина») Надія Савченко на мітингу під Адміністрацією Президента з вимогою прискорити процес звільнення українських військовополонених і політичних в'язнів запропонувала, щоб переговори з бойовиками вели дружина Президента Петра Порошенка Марина Порошенко і дружина кума Президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука Оксана Марченко. Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

«Запропонувала, щоб перша леді (Марина Порошенко. - Ред.) І Оксана Марченко (дружина Віктора Медведчука. - Ред.). Як жінки, якщо чоловіки не можуть дійти згоди, вели також цей проект по переговорам (Про звільнення полонених. - Ред.) . Точно так же на це не відреагували. Сказали, що Президент - єдиний парламентер. Я хочу вам сказати, поки у нас буде централізація влади, і централізація обміну військовополоненими, а також політичними заручниками, які сидять в Росії, то ця справа буде проходити дуже довго», - заявила Савченко.

Як повідомлялось, під Адміністрацією президента пройшов мітинг родичів українських заручників. На мітингу були присутні нардеп Надія Савченко і її сестра Віра.

Блогери та журналісти в свою чергу відповіли Надії Савченко

"Так нормальний парламентер, що ви", - написав на своїй сторінці у Фейсбук журналіст видання ФОКУС Mілан Леліч та розмістив фото Оксани Марченко.

"А прикиньте. Оксана Марченко за лаштунками Мінських переговорів. Камери, юпітери, мікрофон. Оксана, радісно:

- Дениска, скажи, а что ты чувствовал там, на сцене? Ты понимал, как за тебя волнуются родные?

Пушилін, зазираючи в бомажку, яку показує з-за спини Марченко її ж асистент:

- Я долґа йшоф на "ДНР має талант"... Я фдячний маєму друґу Надє, катра підтримуфала мене на цьйому шляху", - написав Олександр Mіхельсон

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення